Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

hulk-v4-14-00hunSziasztok! Egy kisebb szervezési probléma miatt a múlt heti szokásos Hulk adag megcsúszott egy kicsit és átkerült a mostani szombatra, ami miatt így utólag is elnézést mindenkitől. Bár, hozzá teszem, olyan nagyon nem reklamált senki, hogy de rég volt már Hulk frissítés...
De térjünk is inkább a tárgyra. A zöld Hulknak ugye vége, ezt a Hihetetlen Hulk 600. részében mindenki láthatta, és maradt helyette a Vörös Hulk, avagy Rulk, ha valakinek így jobban tetszik. Akinek ugye egyelőre (még) nem tudjuk a személyazonosságát, és ő nagyon szeretné is, ha ez így maradna. Azonban van egy bökkenő. Nevezetesen, hogy a Dominó nevű mutáns véletlenül meglátja, amint a Rulk emberi alakjából átváltozik a Vörös Behemóttá, és ezért nincs más választása, a Rulknak el kell kapnia Dominót, amiben egy elég ütős kis csapat is a segítségére lesz majd...
A mai részt is én készítettem el nektek, míg a lektor ismét csak patza volt. A történethez mindenkinek jó szórakozást kívánok, és ne feledjétek el, hogy holnap lesz a 30. képregénybörze, a Kispesti Művelődési Házban, ahol a tagság több tagja is megtalálható lesz. Gyertek el ti is minél többen!

Előző hozzászólások betöltése
 • Így már minden világos.:)

 • Én nagyon hiányoltam a Hulk sztorikat, csak gondoltam nem teszem szóvá. Hiszen ki vagyok én, aki egy ingyenes és igényes honosítási munkát számon két bárkitől :)
  Kiváncsi vagyok, Rulk személyazonossága hogyan fog kiderülni. Mert elvileg tudom ki a Rulk, de képregény nagyon csalóka ;)

 • Hát, az még elég messze van, hogy kiderüljön, ki is valójában a Vörös Hulk, de utólag Loeb majd szépen megmagyaráz mindent, visszamenőleg is a "csalóka" dolgokkal kapcsolatban. ;)

 • Szerintem ebben "említették" hogy hogy lehet, bár még nem ismerem a sztorit. Holnap is lehetne egy rész? :) Ha valami sorozatgyártó stúdió lennétek, akkor ez lenne az évadzáró, és találkozunk 1 év múlva :D

 • Szerintem jó a sejtésed, ha arra gondolsz, amire én is. :) Holnappedig sajnos nem lehet belőle egy újabb rész, de a terveim szerint a jövő héten a másik Hulk sorozat következik majd, ahol is megtudhatjuk, mihez kezd a Hulk-talanított Banner és mi a helyzet a Földön Skaarral, e a folytatásra sem kell egy évet várni, mivel egy hónap múlva érkezik majd. ;)

  A hozzászólást utoljára szerkesztette 3 éve, időpont: dr samson
 • Én is szeretném megköszönni az újabb Hulk sztorit szuper volt. Ha legközelebb is kimarad egy rész nem fogok reklamálni mert biztos hogy jó okotok volt rá. A sejtésetekkel kapcsolatban ismerni kell mélyebben a Hulk történeteket hogy rá tudjak jönni én is? Vagy csak nem figyeltem oda eléggé mert nálam nem esett le. Hol kell keresni ezt az utalást elején közepén végén vagy esetleg pontosabban hanyadik oldalt nézzem?

 • Mr Dr Samson, hihetetlen módon köszönöm a képregényt.Várós lett..

 • Nagyon szívesen! :)

 • Már-már azt hittem, hogy Dominót cserbenhagyja a képessége. Jó zsoldoshoz illően gyorsan felmérte, hogy esélye sem lenne egy szemtől szembeni küzdelemben.

  Rulk csapata elég ütős, elég sok másikkal elbírnának szerintem (Rémes Négyes, Roncsbrigád), de most hasonlóan kemény társulattal kerültek szembe. Nekem nagyon tetszett, ahogy az X-Erő felállt nekik. Most tényleg úgy lett vége a füzetnek, hogy kedvem lett volna letölteni angol nyelven a következő részt, de türelmesen ki fogom várni a folytatást az oldalon.

  Egyébként én is el tudnék viselni hetente egy-két Hulk, Batman, Batgirl frissítést az oldalon, de nekem sincs képem beírni, hogy ez mikor lesz, az mikor kerül ki. A tapasztalat is azt mutatja, hogy ezt a honosítók nem szeretik. :-)

  Köszönet a honosításért! :-)

 • Ilyenek vagyunk mi, honosítók, ha írtok, akkor azért reklamálunk, ha meg nem, akkor meg azért. :)
  Bakacsi: még konkrét utalások nem voltak a Vörös Hulk kilétére, de azért lehet tippje az embernek, hogy ki lehet az... ;)

megujultunk new

Bejelentkezés

Ajánló

Ki olvas minket

Oldalainkat 97 vendég és 0 tag böngészi