Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

Sziasztok, kedves olvasók! Ha jól sejtem, akkor most épp meglepődve látjátok, hogy miután véget ért a „kis karbantartásunk”, és feljöttetek olvasni egy kicsit hozzánk, nem a megszokott oldal vár titeket. Nos, nem a szemetek káprázik, hanem valóban teljesen új köntöst kapott az oldal, és emiatt csúszott meg egy kicsit a téli szünetünk! De ne szaladjunk ennyire előre…
A mostani design váltás még 2013-ra vezethető vissza, akkor határoztuk el, hogy a 2014-es évet, amikor is az oldal 10 éves lesz, jó lenne emlékezetessé tenni. Ennek a része lett volna egy új oldal létrehozása is, ami viszont egy kissé megcsúszott és végül is mostanra készült el. Köszönhetően tommckay és mucsohead felhasználóinknak, akik elkészítették nekünk a megújult NewGenComics-ot, amely számos új, kényelmi funkcióval vár titeket. A legfontosabbak ezek közül:

  • az új galériában az oldalak mérete igazodik a képernyőmérethez, így most már nem kell kétféleképpen feltöltenünk a HD képregényeket, mert akinek nincs olyan nagy monitorja, az is kényelmesen tudja majd olvasni őket
  • ráadásul, ezentúl terveink az adott képregény borítója alatti „Letöltés” gombra kattintva, bárki le tudja tölteni egyben, .cbz formátumban a képregényeket. Ez a funkció egyelőre nem minden képregénynél működik, de igyekszünk orvosolni ezt a problémát.
  • ha minden jól megy, a fórum is le lesz cserélve, de az egyelőre még a régi
  • most már az „Ajánló” részből közvetlenül is el lehet érni azt a képregényt, aminek a borítóját megjeleníti az oldal
  • plusz BuB még egy új logo-t is összedobott nekünk, amit a bal felső sarokban csodálhattok meg az elkövetkező években

Talán ezek a legfontosabb újítások az oldalon, amelyek reméljük, hogy a Ti tetszéseteket is elnyerik majd. Egyelőre a képregények még nem kerültek vissza maradéktalanul, ezzel kapcsolatban egy kis türelmet kérnénk tőletek (ha minden jól megy, akkor jövő hét elejére lesz elérhető minden képregény), de ha ezen kívül bármilyen észrevételetek van, vagy bármilyen hibát találtok, azt kérlek, jelezzétek nekünk! Ma pedig még ismerkedjetek az új oldallal, aztán holnaptól nézzetek vissza gyakrabban, mert újra jönnek majd a jól megszokott frissítések is!

Előző hozzászólások betöltése

megujultunk new

Bejelentkezés

Ki olvas minket

Oldalainkat 36 vendég és 0 tag böngészi