Hulk
A Vörös Hulk legújabb zúzásait nálunk olvashatod!
Batman
A Sötét Lovag nálunk oldja meg Gotham rejtélyeit!
Hellboy, a Pokolfajzat
A paranormális nyomozó nyomtatásban meg nem jelent kalandjait nálunk keresd!
Flash, a Villám
A világ leggyorsabb emberének kalandjai a NewGenComics-on!
Űr, a legvégső határ...
Az Enterprise csillaghajó és legénységének kalandjait a NewGenComics hozza el nektek hónapról - hónapra!
Az Amerikai Igazságliga
A DC Univerzum legnagyobb hősei nálunk küzdenek a gonosz ellen!
Igazságliga a Jövőben
A legnagyobb hősök a jövőben is megóvják az embereket a gonosztól!
Újvilág
A Marvel külön univerzumának történetét itt ismerheted meg!
Wonder Woman, a Csodanő
A harcos amazon a NewGenComics-on harcol az igazságért!

roboterm 03 00a huSziasztok! Ha nem is túl gyakran, de azért előfordul, hogy tudunk folytatni egy - egy több évvel ezelőtt félbemaradt sorozatot is. Különösen akkor, ha előkerül az eredeti honosítója, mint ahogy az történt nemrégiben Wearwolfff kollégával, aki ismét megjelent a digitális ködből és elhozta nektek a Robotzsaru/Terminátor minisorozat 3. részét. Aminek már csak a jó ég tudja, hogy anno mikor raktuk ki az előzményeit... de tényleg... de ha már így alakult, akkor az első két részt is lecseréltük egy valamivel jobb verzióra, szóval élvezzétek, és ne aggódjatok, mert a befejezésre már nem kell ennyit várni, az jövő hónapban érkezni fog!

 • hali!hol találom az első két jobb verzót?mert az egyébben csak ez van!

 • Ha oldalt bejelentkezel az oldalra, akkor már rendesen fog látszódni. Ezt múltkor én is beszívtam. :)

 • én kérek elnézést és köszönöm!aprópó!lesz még más robotzsaru is?jó lenne!szivesen olvasnám a filmek képregény változatait is!úgy mind 2.és 3.ik rész és persze a többi robocopot!

 • Elképzelhető, de nem akarok hiú reményeket kelteni ámbár vannak terveim.

  A Robotzsaru 1 filmadaptáció megjelent magyarul, majd utána az 1990-es sorozt majdnem teljesen. Egyetlen részt hagytak csak ki belőle.
  Mostanában kezdték újra felkapni 2014-ben, de ezek még olyan frissek, hogy nem valószínű, hogy beléjük vágok.

  Majd meglátjuk.

 • Sziasztok. Hálózsákon fent van a régi robotzsaru képregény 12 része, az első szám a filmbeli első rész, onnantól nem a filmet követi de nagyon jó. Illetve "darkness képregényei" oldalon van fent egy 4 részes mini Robotzsaru vs terminátor ami szintén nagyon jó. Abból csak az a 4 rész van nem hiányos. A cikkben említett képregénynél néztem régebben hogy két rész de nem lett folytatva így bevallom neki sem álltam mert agyvérzést kapnék ha egy izgi résznél lenne vége és sosem tudnám meg a folytatásban mi van. De így hogy most jött folytatás és hamarosan jön a befejező része már egyből feldobottabb vagyok. :)
  +akit érdekelnek az ilyen crossoverek a feljebb említett darkness-es oldalon van batnam vs predator, batman vs dredd bíró vs predator meg mindenféle "katymasz" de tök jó kicsit elszakadni a normától. :D

 • Kedves wearwolfff!Ha meg csinálnád a kimaradt robotzsarut és filmek adaptációit,ami kimaradt,annak nagyon örülnénk!
  a regnvm által emlitett képregények mind megvannak.Szerintem annak is nagyon örülnénk ha terminátor is lenne mert amióta a szukits abba hagyta,azóta csak egy jelent meg annó ff-ben ,a cime:öngyilkos küldetés.A kiadója:Kátrány és toll volt.azóta semmi.Most egy honositó bevállalta dark horse féle terminátorokat,de cimeket nem tudok.Más kiadótól is lehetne forditgatni,ami jó lenne.Nekem az eddig megjelent összes terminátor megvan,angolul.Ha kell anyag,küldök.

 • sziasztok!lenne egy kérdésem!tudna nekem valaki segiteni abban hogy melyik honositó oldalon volt egy robotzsaru történet,
  9 részben amiböl csak, tudomásom szerint 8 készült el.az eredeti cime:Frank Miller:Robocop (2006).

 • Olyan kb 6 éve, összeírtam a főbb oldalak képregényeit, és akkor még vagy nem volt megcsinálva, vagy a c4a oldalán volt, mert oda nem jutottam be, illetve nem regisztráltam. Ott vannak ilyen felnőtt tartalmú dolgok.

 • Izgalmas.

megujultunk new

Bejelentkezés

Ajánló

Ki olvas minket

Oldalainkat 110 vendég és 0 tag böngészi