Íme a jelenlegi NewGenComics tagok és segítők listája. Amennyiben érdekel a honosítás és te is szeretnél jelentkezni csapatba, vagy csak kérdésed/észrevételed van, keress minket nyugodtan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

 

Alapító: Balu (web-mester, beírás, fordítás)
Jelenlegi mecénás: Adrian Darco (korábban fordítás és beírás)

NewGenComics tagok:

Áspis: beírás

Ben Reilly: karakterlapok, Star Trek leírások (jelenleg inaktív)
Boci: fordítás (jelenleg inaktív)
BuB: fordítás, beírás, grafikai munkák, néha lektor
dr samson: fordítás, beírás, lektor
Dr. zacC: fordítás és beírás
patza: lektor 
Ragyoti: fordítás, beírás

Reigen: fordítás
Snake: fordítás, beírás, lektor
somaker: fordítás
Wearwolfff: beírás (nagyon néha fordítás, jelenleg inaktív)

 

NewGenComics segítők:

Assa: fordítás

hzola: beírás (visszavonult)
Sly: fordítás
Hal Jordan: fordítás 

Külön köszönet: tommckay és mucsohead 
(oldal design)


A fenti tagokon kívül is korábban már rengeteg segítőnk és tagunk volt, akik már egy ideje nem dolgoznak velünk, de munkájukkal sokat hozzátettek az oldalhoz vagy pedig jelenleg is még néha-néha besegítenek nekünk egy-egy honosítás erejéig. Álljon most itt az ő nevük is, a teljesség igényével, remélve, hogy azok, akik már nem honosítanak, egyszer még visszatérnek és ismét segítenek nekünk, a jelenleg is aktívak pedig még sokáig társaink lesznek a honosításban:

Rocket, RedCrow, FarY, ZsollT, Gyilokpeti, Ginsei, Danny, talgaby, Tapion-sama, Sendy, Weapon X, honfi, Larry, Exactlee, TOMGrey, Marslakó, Majki, Vlad, SnakeHB, szöcske, Vincu, Phobos, Azzuro, Sijen, Manka, Kimre, Rola, Quakta King, zochny, SilSur, holloo, Sepi, Farek, Predash, Genzo, bmmm, Darth-Seti, Simoc, Pepea